Запчастини для авто із США

  • 2024-10-20
  • 483
"

Автомобілі із США давно вже завоювали серця українських автолюбителів завдяки своїй невисокій вартості. На вторинному ринку вони склали конкуренцію європейським автомобілям, які продаються в нашій країні.

Купівля авто з Америки безсумнівно вигідне вкладення, проте не варто забувати про деякі складнощі, з якими зіткнуться майбутні власники таких машин. А саме це стосується авто з пошкодженнями кузова, адже більшість автомобілів з американських аукціонів, що імпортуються, мають саме такі дефекти. Знайти відповідні деталі для кузовного ремонту досить проблематично. Замовляти деталь з тієї ж Америки це означає витратити багато часу на їх доставку, до того ж вартість доставки також буде досить велика.

Деякі автовласники розглядають також варіанти підбору запчастин для авто із США за принципом їхніх європейських побратимів. Але якщо глянути на Ford Fusion (США) та його «двійника» європейця Ford Mondeo можна помилково вважати, що автомобілі однакові і деталі для них також взаємозамінні. Однак, це не так. Досвідчені майстри кузовного ремонту знають, що при встановленні європейського бамперу на американський Форд зазори між елементами (бампер-капот) будуть далекі від заводських параметрів та навряд чи сподобаються клієнту. Також при встановленні капота стане ясно, що внутрішня обшивка від американця не встає в штатні місця європейського капоту.

img
Ford Mondeo (Европа)
img
Ford Fusion (США)

Це також стосується аналогових запчастин, адже багато брендів (Sygneda, Polcar, Klokekerholm та ін.) розраховані переважно на європейський ринок.

На нашому сайті kuzov-profi.com.ua представлений великий вибір запчастин до автомобілів із США. У каталозі ви можете вибрати марку авто, його модель, рік випуску та перед вами відкриється список усіх запчастин, які є в наявності та можуть бути доставлені на замовлення. Також присутній зручний пошук за каталожним номером запчастини.

Доставка здійснюється будь-яким з перерахованих перевізників Нова пошта, Делівері, Уклон-доставка або самовивіз з нашого складу.

Для отримання консультації та допомоги у підборі автозапчастин ви можете зателефонувати нашому менеджеру за телефоном, вказаним на сайті, і він дасть відповіді на всі питання, що вас цікавлять.

"