ТОП 10 брендів аналоговых запчастин

  • 2024-10-20
  • 935
"

Як відомо, популярні бренди аналогових запчастин часто нічим не поступаються за якістю оригінальним автомобільним запчастинам. Розглянемо ТОП-10 марок аналогових виробників запчастин.

  1. TYG (THONG YANG GROUP)– тайванська компанія-виробник пластикових та металевих виробів, яка розпочала свою діяльність ще у 1952 році. Сьогодні бренд активно застосовує інноваційні технології на своєму виробництві.
  2. DEPO – один із найбільших тайванських виробників автомобільної оптики, який розпочав свою роботу з 1977 року.
  3. TYC BrotherIndustrial – ще одна тайванська компанія, створена у 1986 році. Виробник займається розробкою автомобільної оптики, системи охолодження. Основні клієнти: Suzuki, Ford, Toyota, Kawasaki та інші.
  4. FPS – досить великий дистриб'ютор кузовних деталей для легкових автомобілів із 2007 року. Міжнародний бренд-пакувальник має власні заводи в Китаї та Тайвані, займаючись продажем автомобільної оптики, деталей для систем кондиціювання та охолодження.
  5. POLCAR – польський бренд-пакувальник, який розпочав свою діяльність у 1986 році. Компанія активно співпрацює з китайськими та тайванськими виробниками автомобільних запчастин.
  6. SIGNEDA – успішний литовський бренд-пакувальник кузовних запчастин та автомобільної оптики. Компанія вийшла на світовий ринок у 1994 році.
  7. TEMPEST – відносно молода китайська компанія, заснована у 2011 році. Виробник пропонує у продаж кузовні запчастини за демократичними цінами.
  8. GORDON – великий китайський виробник комплектуючих для автомобільного кузова, що характеризуються високою якістю. Компанія розпочала свою роботу ще у 1986 році.
  9. XYG – одна з найбільших китайських компаній-виробників автомобільного скла, яка за 1 рік випускає близько 2 мільйонів високоякісного скла. Компанія була заснована у 1988 році.
  10. KOYORAD – компанія з Японії, заснована 1956 року. Виробник спеціалізується на створенні комплектуючих для системи охолодження. В асортименті бренду запропоновані радіатори, конденсори та інші аксесуари та розхідники.

Завдяки аналоговим брендам, автовласники зможуть економити та замовляти запчастини для авто, які за своєю якістю нічим не поступаються оригінальним комплектуючим. Купити запчастини з гарантією за вигідними цінами можна у нас http://Kuzov-profi.com.ua, скориставшись швидкою доставкою по Україні або, вибравши варіант самовивезення у Києві.

"